Het nieuwe jaar

Inmiddels zijn wij al weer enkele weken in het nieuwe jaar beland. Nu 3 maanden na mijn SRS (geslachtsaanpassende operatie ), probeer ik een oude en de nieuwe draad weer op te pakken. Ik wil duidelijk harder vooruit als dat mijn lichaam aan kan. Het was sowieso een zware operatie, en ik merk nu nog elke dag dat dit echt zo is.

Op 6 januari ben ik begonnen met werken op therapeutische basis, en dat met 2 uurtjes per dag. Het lijkt zo weinig, maar voor mij in het begin meer dan genoeg. Vandaag weer een uurtje erbij, moet toch kunnen denk je dan. En weer kwam de man met die hamer , en heb vanmiddag van pure vermoeidheid op bed gelegen.
We zullen het langzaam moeten opbouwen, dat heb ik wel in de gaten .

Plannen maken is iets wat ik ook weer doe . Doordat ik aan de hormonen was, kon ik door pure vermoeidheid mijn grootste hobby’s, het motorrijden en in de dweilkapel spelen niet beoefenen of in ieder geval toch in mindere maten .
Nu trekken wij er straks weer op uit, mits het lichaam het toe laat natuurlijk.
In ieder geval naar een motortreffen in Hamburg, de duizend bochten toer in België, een motortocht voor vrouwen. Ook dit jaar weer met de motor op vakantie .

Ook wil ik dit jaar weer de vierdaagse van Nijmegen lopen. Misschien wil ik wel te veel, maar proberen wil ik het.
Genoeg dus om naar toe te werken, en om dat te bereiken ben ik weer bezig om aan mijn conditie te werken.

Waar ik ook druk mee ben is mijn geslachtswijziging op papier. Het ligt nu bij het gerecht, en over 2 maanden moet het worden aangepast in het GBA van de gemeente Oss.
Inmiddels ben ik al een hele lijst aan het samen stellen, waar het veranderd moet worden.
Banken, Verzekeringmaatschappijen, pensioenfonds, gas/water/licht/kabel etc. etc.
Waarschijnlijk zal ik er wel een paar vergeten, maar ik wil geen post meer gericht aan Dhr.

Ik houd jullie uiteraard op de hoogte van al mijn/onze plannen .

_________________
“Hou van de mensen zoals ze zijn; er bestaan geen anderen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s