Terugval

Afgelopen week toch weer een kleine terugval gehad, waardoor ik vanaf mijn werk toch weer naar huis ben gegaan.
Mijn vagina keek erg rood net alsof het ontstoken was, ook met het schoonmaken na het dilateren zat er wat bloed aan het gaasje.
Ik denk dat het nog naweeen waren van de wandeling, toen de hond van Erika tot 2x toe tegen mij op sprong… Ik heb deze week verder maar wat gerust, en het ziet er nu al weer goed uit. Volgende week ga ik weer naar mijn werk, om te kijken of ik mijn werkzaamheden weer op een normale manier kan hervatten, zij het dan nog steeds 6 uurtjes.
Donderdag 4 maart moest ik weer naar de Endocrinoloog. Hier moet ik 2x per jaar naar toe voor controle. Nu moest ik naar Dr. Pieters, de vervanger van Dr. Verschoor die iets anders is gaan doen. Maar ook deze arts is maar tijdelijk op deze plek, en waarschijnlijk was dit de enige keer dat ik hem te zien kreeg.
Maar goed, het was een aardige man en op mijn verzoek heeft hij mij een meno-implant voorgeschreven. Het voordeel hiervan is, dat ik geen oestrogeenpillen meer hoef te slikken die schadelijk zijn voor je lever. Nu zijn het kleine pilletjes die d.m.v. een holle naald in mijn bovenbil of buik worden gespoten, en daar hun werk gaan doen.
Deze meno-implant kan ik dan om de 4 maanden door mijn huisarts laten zetten.
Dr. Pieters heeft nog even gekeken naar mijn borstontwikkeling, waarvan ik al tegen hem zei dat het nul komma nul was, maar het bleek nu nul komma een te zijn.
Een hele vooruitgang, en dat na 24 maanden aan de hormonen. Mijn bloedwaardes waren wel oke.
In september weer terug en kijken hoe de meno-implant het doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s