Rozen

Mijn Transitie is afgerond, de operatie is achter de rug en ook op papier is het nu geregeld.

Toch zal ik af en toe blijven schrijven hoe het met mij verder gaat.

Want het gaat nu eenmaal niet altijd over rozen. En gaat het niet over rozen, dan brengt dat  mij toch van mijn stuk. Zo is er laatst iets op mijn werk gebeurd, waar ik toch slapeloze nachten van heb gehad. In mijn ogen een kleinigheid, maar in de ogen van een betreffende collega was het een ongewenste intimiteit.

Ik sloeg hem in het voorbijgaan met het “Spits krantje” op zijn achterwerk.

Ik moet duidelijk nog aan mijn nieuwe rol wennen als vrouw, maar zoals ik het nu schrijf klinkt het net alsof ik een toneelrol speel, en dat is het dus toch echt niet.

Dat je er niet van gediend bent, OKE. Maar spreek mij er dan op aan en ga niet klagen bij de produktiechef. Alles is vast gelegd door camera’s, en ook mijn chef en teamleider snappen niet waarom er zoveel ophef over wordt gemaakt.

Ondertussen weet het wel het hele bedrijf, en zal er wel over mij geroddeld worden.

Ik heb bij de betreffende persoon voor de goede vrede mijn excuses aangeboden, maar denk er zo het mijne van.

Ik ben niet geïnteresseerd in mannen, en zeker niet op mijn werk. Bah mannen.

Maar goed, het bewijst in ieder geval wel dat ik op mijn werk moet oppassen wat ik doe.

Mijn handjes thuis houden als ik iets sta uit te leggen, want er wordt meteen gedacht dat er iets achter steekt.

De minste problemen heb je met mensen die niets van mijn verleden als man weten.

Die doen ten minste normaal tegen je, maar vele anderen, en dan vooral de mannen weten er geen raad mee. Ach ja, daar zal ik mee moeten leren leven en hopen dat het op z’n tijd wat beter zal gaan. Tenslotte kennen ze Rianne nog maar zo kort en is het gewoon nog wennen voor iedereen.

Ik ben nu eenmaal wat ik ben, een vrouw met een Transseksueel verleden.
Ik schrijf niet voor niets bij mijn profiel “Niets is een zwaardere opgave dan het waarmaken van een droom”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s