Kapper

Ik ben overgestapt naar een andere kapper voor mijn haarwerken. Zoals Jullie weten heb ik mijn haarwerk gekocht bij Hairmasters in Eindhoven, en ook voor het wisselen en onderhoud ging ik daar om de 5a6 weken naar toe. Maar dat op en neer gereis, plus het feit dat ik er vaak vrij voor moest nemen, heeft mij doen besluiten naar een kapper hier in Oss te gaan. Of het een waardige vervanger is moet ik maar afwachten, want ik was erg tevreden over de begeleiding die ik van de twee meiden, Kim & Rommenique van Hairmasters heb gekregen.
Hier in Oss zijn ze wel wat duurder met de haarwerken, maar dat wordt weer gecompenseerd door dat ik nu op de fiets er naar toe kan. Ook het wisselen is per keer 15 euro goedkoper, en ik heb uitgerekend dat het totale bedrag wat ik uitspaar per keer dat ik ook nog naar Eindhoven zou moeten rijden, 34 euro is.
Ik heb al een nieuw haarwerk uitgekozen wat ik in juni ga krijgen, nou ja krijgen is wat anders…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s