Ziek thuis

on
Sinds gisteren ben ik thuis, ik ben nog wel gaan werken maar na een uurtje toch naar huis gegaan.
Waarschijnlijk heb ik mij toch geforceerd, of met de fitness, of met mijn werk. Zondags fitness ik, en heb al veel oefeningen moeten laten, omdat ik merk dat het te zwaar is. Een paar dagen er na doet het dan weer pijn en kan ik haast niet lopen. Ik beperk mij nu voortaan met krachttrainingen voor mijn bovenlichaam.
Maar die pijn ervaar ik ook als ik mij op mijn werk forceer. Fysiek is mijn werk best wel zwaar voor een vrouw, maar als er iets getild moet worden, vraag ik het een van mijn mannelijke collega’s die dat graag voor mij doen. Toch heb ik dinsdag mij geforceerd met een CTCL, die dingen rollen voor geen meter, zijn ook nog eens lomp zwaar, en om ze recht te leggen moest ik mijn kippenkracht gebruiken. Want sterk ben ik echt niet meer sinds ik tot het zwakke geslacht behoor.
Toch wil ik op mijn werk gewoon meedraaien in het proces, maar moet dus duidelijk opletten met wat ik doe.
Maandag ga ik weer aan het werk, gelukkig is het maar een korte week vanwege Hemelvaart…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s