Haarwerken

on
Gisteren was het dan zo ver, en heb ik mijn 2 haarwerken opgehaald. Ik heb bijna een jaar, een permanente bevestiging daarvan op mijn hoofd gehad.
En over het algemeen was ik daar best tevreden over. Het zat goed vast, zeker de eerste weken was mijn ervaring, maar dan begon het te jeuken, en ging het ook wel eens verschuiven als ik s’nachts sliep. Dan moest ik het weer zelf lijmen, of terug naar Eindhoven om te wisselen. Omdat ook mijn eigen haar aan de zijkanten erg dun is, kreeg ik in Eindhoven bij Hairmasters, al het advies om weer over te stappen naar een gewoon haarwerk. Die zijn over het algemeen wat voller, en worden mijn dunne zijkanten weer geheel bedekt. Het is een juweeltje wat ik nu gekregen heb, nou ja krijgen is wat anders natuurlijk. Maar het staat mij erg goed, en ik voel het haast niet.
Voordeel is, dat ik hem nu s’nachts naast mijn bed op een tafeltje heb staan, en een stuk rustiger slaap.
Ik heb bewust voor 2 stuks gekozen, die nagenoeg op elkaar lijken. Alleen is de 2e bedoeld voor op het werk.
Mijn eerste indruk is heel fijn, nu afwachten hoe ik het op lange termijn ga ervaren……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s