1 jaar na D-Day

1 jaar na D-Day is het vandaag en ik heb er een fijn gevoel bij als ik er aan terug denk, dat ik toen in Brussel door Marijke De Cat werd geopereerd. Eindelijk was toen het moment daar dat ik mijn geslachtsoperatie kon ondergaan. Jaren heb je daar naar toe geleefd, en heb je veel moeten laten en moeten doen om dat te bereiken. Nu is het dus alweer een jaar geleden, en ik voel mij happy-er dan ooit. Mijn neo-vagina ziet er heel mooi uit, en niet van echt te onderscheiden, ook is het mooi genezen allemaal. Wat er nog steeds niet is, dat is een mooie boezem, dus de hormonen hebben daar een beetje hun plicht verzaakt. Maar dat komt op termijn wel in orde d.m.v. een borstvergroting. Ook Marijke De Cat gaat dit doen, en heeft al opgemeten wat er mogelijk is. Dat wordt een B-cupje, en dat is de maat bh die ik altijd al draag. maar ik zal voordat het zover is goed moeten sparen. Want ook dit is weer een aderlating. Buiten het lichamelijke, ben ik ook geestelijk helemaal in evenwicht en zit lekker in mijn vel zoals dat heet. Kortom, iets beters had mij niet kunnen overkomen, alleen had het al zo moeten zijn bij mijn geboorte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s