Verhuizing

De trouwe bezoekers hebben het al gezien. Ik ben verhuist met mijn MSN-space naar Word-press. Het enige wat mee verhuist is, zijn alle berichtjes die ik in de loop der jaren heb geschreven, met hier en daar een fotootje. Maar alle info betreffende Transseksualiteit staat hier niet meer. In hoeverre ik met dit Blog verder ga weet ik nog niet, maar het wordt wat algemener denk ik.

Tenslotte heb ik de periode die mij naar Rianne heeft gebracht, nu toch wel afgesloten en kan ik verder gaan met mijn normale leven.

Één reactie Voeg uw reactie toe

 1. Willemijn schreef:

  Hoi Rianne,
  Ik vind dit erg leuk.
  Mooie verhaaltjes kun je schrijven.
  Doe de groeten aan Kitty.
  Willemijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s