Mijn Weblog

Eindelijk ben ik begonnen om mijn blog aan te passen. Met de hulp van Lisette, een vriendin die weet hoe zo’n Blog in mekaar zit, ben ik begonnen aan deze klus. Langzaam maar zeker gaat het er hier een beetje anders uit zien. De informatie over Transseksualiteit blijft uiteraard hier op staan, en af en toe zal ik nog wel iets schrijven over Isis ( het forum voor Transseksuelen ). Daarnaast wil ik wat meer over mijn hobby’s gaan schrijven. Het motorrijden, en de daarbij horende reisverhalen. Het spelen op de trombone, en dus ook het spelen bij De Derde Helft, een Dweilkapel hier in Oss. En een andere Hobby waar ik veel plezier aan beleef is het wandelen. En natuurlijk ook over alledaagse dingen.  Dus genoeg om over te schrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s