Zelfvertrouwen

Echte problemen ken ik niet, maar vind het niet leuk als ik gespot wordt zoals dat heet. Je zou toch denken dat ik daar onderhand wel aan gewend zou zijn. Maar nee hoor, er wordt nog steeds aan die stoelpoten geknaagt waardoor een wankel evenwicht dreigt.  Je wil opgaan in de grote menigte, en absoluut niet opvallen. Maar ja, dan komt die grote vrouw om de hoek kijken, en al ben ik een knappe verschijning en zie ik er vrouwelijk uit ( zeggen ze ), door je lengte van 1,86m val je toch meer op als een ander en vestig je toch je aandacht op je.
En wordt er toch nog eens goed omgekeken, naar die grote vrouw die ze dan zien. Gelukkig wordt er niet lachwekkend over gedaan, anders ben ik in staat om ze daar over aan te spreken.
Zelfs Sinterklaas bij de Ikea viel het op vandaag, en zei heel vriendelijk dat ik toch wel heel groot geworden was.
Maar hij vond ook wel dat ik er goed uit zag, en dat laatste bleef natuurlijk hangen bij mij. Dat is weer goed voor je zelfvertrouwen…..Vasthouden dat gevoel meissie, dat heb je nodig. Dank U wel Sinterklaasje, dat had ik nu echt nodig…….

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s