Wat een dag…RIP

Wat een dag weer vandaag, en gisteren was het ook al zo’n waardeloze dag voor mij. Soms heb je dat wel eens. Ik voelde mij gewoon niet lekker, een zware verkoudheid onder mijn leden, en daardoor flink aan de pillen waarvan je suf wordt die een olifant nog wel kunnen vellen. Dus was ik min of meer een zombie bij alles wat ik deed. Daarbij kwam ik na een zweepslag 2 weken geleden,  gisteren weer terug op mijn werk en hoorde dat een oud-collega na een ziekbed was overleden. Bijna 25 jaar heb ik met hem samen gewerkt, en hoewel het zeker niet mijn beste vriend was, verschiet je er weer van. Dit doet je beseffen, dat je moet genieten zoveel als je kan, want het kan zo maar eens over zijn. Volgende week zou hij 65 jaren zijn geworden, kei jong toch?? Dus al was  het voor mijn gevoel een waardeloze dag gisteren, het kan zoveel malen slechter als je er morgen niet meer bent.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lisette schreef:

  Hoi Rianne,

  Gaat goed met je blog meis, zie je nu wel dat het allemaal niet zo heel erg moeilijk is, je hebt ‘m al lekker uitgebreid.
  Hoe is tie verder met jullie?
  Ik lees dat je weer an het werk bent, ik ga zelf morgen weer beginnen, maar dan wel voor 2 uurtjes op therapeutische basis. Maar het lijkt me wel goed om weer iets meer regelmaat te krijgen. En het is ook goed om weer onder de collega’s te zijn.
  Ik spreek je snel weer…..

  Liefs,

  Lisette

  Like

 2. Sjaak schreef:

  Hoi Rianne, bedankt voor het attent maken dat je `n weblog hebt gelanceerd.
  Strak idee. Ik moet zeggen heel moedig van jou. Plus goed uitgevoerd.
  Ik zal zeker meer terug keren op dit log. Bij deze gelegenheid wil ik jou en Kitty natuurlijk Prettige Feestdagen en `n gezellige jaarwisseling toewensen.
  Om niet te vergeten natuurlijk ook een gezond en inspirerend 2011 toegewenst. Zoals steeds groetjes en Houdoeoeoe.
  Gerda en Sjaak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s