Delete knop

Wat is dat toch een heerlijke knop op je toetsenbord, en dan bedoel ik de Delete knop. Zeker als je aan het opruimen bent. Zoals nu ook met een ander weblog wat ik nog had, en die ook onder gebracht zou kunnen worden bij WordPress.  Dit weblog ging, hoe kan het ook anders over Goldwing rijden. Maar als ik kijk wat ik de laatste tijd aan dit weblog gedaan heb, dan is dit bedroevend. Twee blogs om bij te houden is gewoon teveel. Het weblog van Rianne is gewoon de belangrijkste, dus was het nu tijd om de andere op te ruimen, en wat is er dan gemakkelijker als op een Delete knop te drukken. Dan is wel alles meteen weg, maar ik geloof niet dat er iets belangrijks tussen stond. Ik had trouwens ook helemaal geen zin om dit te controleren, dus???

Weet U zeker dat U deze Webspace wilt verwijderen? En of ik dat wilde!!  Dus met plezier heb ik op de Delete knop gedrukt, en weg was ie. Nu weet ik 100% zeker wat ik deed, maar hoe vaak komt het niet voor dat je per ongeluk op deze knop drukt, en dat je dan met de gebakken peren zit. Je bent immers iets kwijt wat niet gemoeten had. Als het dan in de prullenbak komt is er nog niets aan de hand, dit kan je immers nog altijd rechtzetten.

Op het moment ben ik nog meer aan het opruimen. Wilde ik vorig jaar bijvoorbeeld alles nog bewaren over mijn transitie, en alles daar omheen. Nu ik alles achter de rug heb, houd ik ook hier een grote schoonmaak. Alles weggooien kan natuurlijk niet,  zoals mijn levensverhaal en nog wat andere belangrijke zaken zoals het juridische gedeelte van mijn geslacht/en naamswijziging. Maar voor de rest Deleten wij er op los…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s