Plannen

Ik weet niet hoe dat bij Jullie zit? Wij zitten nog in 2010, maar mijn gedachten zitten al in 2011 en ben al plannen aan het maken voor het nieuwe jaar. En dan vooral kijken hoe we onze vrije dagen en of weekenden het beste kunnen benutten. Het voordeel van ouder worden en nog werkende zijn is, dat je boven je vijftigste ouwe lullen dagen, of moet ik zeggen oude poezen dagen krijgt van je werkgever. Niet van harte natuurlijk, maar je krijgt ze dan toch maar. Maar die extra dagen en dat zijn er inmiddels al tien, maken het mogelijk om wat vaker en langer er op uit te trekken. Ik hoef niet altijd weg te zijn hoor, want ik kan ook heerlijk genieten in onze eigen tuin.

Lekker in een luie stoel met een lekker glas rosé, een goed boek, en heerlijk niets doen. Dat is genieten, daarbij luisterend naar de kletterende fontein en de wind die de bamboe gong laat klingelen, en voor de rest alleen maar stilte. Hoe wreed kan die stilte dan verstoord worden, als Kitty mij dan gezelschap komt houden en zegt: “Zou je het huis niet gaan schilderen”?

Daarom is het soms toch maar beter om er samen op uit te trekken, dan ben je van huis en hoef je niet te klussen, en doe je samen leuke dingen. Heerlijk toch?

Het weg gaan met de Wing heeft nog steeds onze voorkeur zolang wij dat beiden nog kunnen. Zou ik hem om de een of andere reden weg moeten doen, kunnen wij nog altijd vliegen naar een onbewoond eiland, of met zun tweetjes gaan cruisen. Soms zou je het allebei wel willen, maar zolang er op de tiende van de maand niet de jackpot valt op ons lot, zullen wij het moeten doen met ons bescheiden budget, waar wij dan bescheidener ook van kunnen genieten.

Er zijn al wat plannen voor 2011, maar of het allemaal verwezenlijkt kan worden is een tweede. Dus toch maar weer wachten op de tiende van de maand……….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s