De Tiende

En wat denk je? Op de tiende geen lang leven de lol. De avond ging voorbij zonder dat het ons in een euforische stemming deed belanden. Weer geen Jackpot of een andere prijs waar wij blij van werden. Nou heb ik ergens gelezen dat de kans dat je door een vrachtwagen wordt overreden, vele malen groter is dan het winnen van een hoofdprijs in de Staatsloterij. Geen prettige gedachten en dus dubbel uitkijken als je je op straat begeeft.

Misschien hadden wij het al die jaren toch maar in een ouwe sok moeten stoppen, het levert dan wel geen rente op, maar dan had je nu wel een berg met geld gehad waar je niet meer overheen kon kijken…….en wat je daar niet allemaal mee zou kunnen doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s