De Ideale Keuken

Dat is iets wat ik graag zou willen, maar ieder die wel eens bij mij thuis is geweest zal nu denken “Wat zeur je nou?” Jullie hebben wel een beetje gelijk hoor, want wij hebben 12 vierkante meter tot onze beschikking, terwijl anderen het minder dan de helft van ons moeten doen. Maar wat klaag je dan?? Nou..er staat een eethoek in. Ja..en? Die staat daar niet goed, want als ik  zoals met kerst gasten uitnodig, zitten ze in de weg als ik aan het kokkerellen ben. Wil ik bij de oven zitten ze in de weg. Dus eigenlijk moet ik na elke gang vragen of ze in de kamer willen gaan zitten, zodat ik verder kan met het volgende gerecht. Niet ideaal dus, en daarom hebben wij maar besloten om met het kerstdiner niet uitgebreid te koken, maar eten wij Tapas. Kleine gerechten die gewoon in de zitkamer gegeten kunnen worden. In mijn volgende posting, heb ik het over de Tapas die ik maak

Maar nu die keuken dus…….Die eethoek moet er uit!! Naar de kamer dus!! Ik zie het al helemaal voor me…. zithoek eruit, televisie/leeshoek opschuiven naar de  voorkant, en een nieuwe eethoek van 8 personen. Waar hebben wij een zithoek voor nodig, wij zitten er zelden. En als er bezoek en gasten/zijn, komen zij meestal om te eten. Wij koken nu eenmaal graag……en vinden het gezellig om voor anderen te koken. Eten, een goed gesprek met een glas wijn er bij. Wat wil je nog meer? Nee, ik zie het al helemaal voor me. Nu Kitty nog zien te overtuigen van mijn ideen voor de Ideale keuken. En de ruimte die wij er nu bij krijgen in de keuken, kan ik benutten voor een snijtafel en de opmaak van de borden.

Het gaat helemaal goedkomen met die keuken van ons…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s