Nieuwjaar

Allereerst wil ik Jullie allen een Gelukkig en Gezond 2011 toewensen.

Oudjaar hebben Kitty en ik gezellig doorgebracht bij mijn schoonouders, met heerlijke hapjes, een glas champagne om twaalf uur en heel veel gezelligheid. Minpuntje waren de oliebollen van AH, tjonge jonge wat een taaie droge dingen waren dat zeg. Op de lijst van de beste 100 Nederlandse oliebollenbakkers stonden zij beslist op 200. Ze zijn in de vuilnisbak beland dus…..

Op nieuwjaarsdagavond waren wij nog even bij de T&T in Eindhoven, en ook hier was het een gezellige boel, niet zo heel druk ( een veertigtal ) maar dat had ik ook niet verwacht, omdat iedereen nog maar net de oudejaarsnacht achter de kiezen had. Veel bekenden gezien, maar Kitty en ik waren er vooral om onze vriendinnen Lisette en Willeke te ontmoeten, om ook hen het allerbeste toe te wensen in het nieuwe jaar.
Er was ook een nieuwjaars buffet met allerlei lekkernijen, natuurlijk niet zo goed om het nieuwe jaar te beginnen, maar vanaf maandag starten wij allen weer met Sonja Bakker, Dr. Frank, Weight Watchers, Atkins of wat dan ook. Het gaat in het nieuwe jaar weer helemaal goed komen met ons, de pondjes zullen er af vliegen…….Toch????

Ik moet nog wel even iets vertellen. Ik kwam de T&T binnen, en vanaf het begin zag ik iemand aan de bar zitten in zijn gewone kloffie, die mij heel bekend voor kwam. Iemand die ik sinds 2001 niet meer gezien had en die net als ik motor rijd, en ook lid van de Goldwingclub. In 2001 zijn wij met een groep motorrijders naar Arras in Frankrijk gereden, waar Hans ook bij was.

En nu kwam ik hem tegen bij de T&T. Ik zei nog tegen Lisette “ik zie iemand bekends zitten en volgens mij is hij het echt”. Dat zou wel heel toevallig zijn zei Lisette nog….
Maare…. Ik ben er op af gestapt en gevraagd of hij Hans heette….en inderdaad hij was het. Hij was de overbuurman van Sylvia, de diskjocky van T&T Eindhoven, en kwam de laatste tijd geregeld mee.
De volgende keer dat wij er komen zullen wij zeker ouwe koeien uit de sloot halen, want dat moet als je elkaar lange tijd niet meer gezien hebt .

Dit is nu al de tweede keer dat ik bij deze T&T iemand tegenkom, die ik in een heel andere hoedanigheid enkele jaren van tevoren gezien had, en dan nu tegenkom in het Transgender wereldje . Toeval of niet, daar moet ik nog eens een hoofdstuk over schrijven lijkt mij…,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s