Nieuwjaarsontbijt

Een nieuw jaar een nieuw begin, zo zijn wij gisteren weer begonnen bij Kaal Masten het bedrijf waar ik inmiddels al haast 38 jaar werk. En om het jaar 2011 goed te beginnen, zijn wij gisteren met het gehele personeel gestart met een nieuwjaarsontbijt. Dat ontbijt doen wij nu al weer voor de 4e keer en voor de saamhorigheid is het wel goed denk ik zo. Tevens heb je de gelegenheid om meteen iedereen Gelukkig Nieuwjaar te wensen, en hoef je niet de hele fabriek rond tot dat je iedereen hebt gehad. 7.30 uur is wel erg vroeg voor mij om uitgebreid te ontbijten, als je normaal maar met iets kleins begint, je bent dan toch gauw geneigd om je te buiten te gaan aan alle lekkernijen. Het zag er weer voortreffelijk en verzorgd uit, en geef dan ook een compliment voor diegene die al om 5.30 uur aanwezig waren, om alles klaar te zetten. Het was in ieder geval een fijne start  om het jaar zo te beginnen…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s