Voorbij

Het Grote feest is ten einde. Vijf dagen zat ik in een roes waardoor de dagen voorbij zijn gevlogen. Het had nog wel wat langer mogen duren, dat had ook nog wel gekunnen. Maar nu 2 dagen later merk ik pas hoe vermoeiend het allemaal is geweest. Ons programma zag er ongeveer zo uit: Bellevue, Ossenkoppenplein, Moelenbal, De Italiaan, De bus, Keiendweilen in Ravenstein, Bus, naar huis en een Pizza eten, Slapen, Opstaan, Optocht, Bloem(boerenmoes), Optocht Berghem, Vivaldi, naar huis en een Pizza eten, Slapen, Opstaan, Ontbijt bij Mariel in Ravenstein, Optocht Schaijk, Ossenkoppenplein, Eten??? Dus toch in het Station(boerenmoes), Vivaldi, naar huis en een frikandelleke eten, Slapen, Ontbijt, Zorgcentrum Valkenburgt in Ravenstein, Boerenbruiloft Ravenstein(boerenmoes), naar Torenstaete, Tex Mex, Bellevue, Vivaldi. Hoe hou je het vol zullen Jullie ongetwijfeld denken??

Het belangrijkste is toch wel dat je de boel goed moet smeren, want zonder drank geen klank is het gezegde. Dat smeren geld zowel voor je Trombone als voor je zelf, want met een droge mond of lippen krijg ik er geen noot uit. Nu kan je smeren met water of cola wat ik de afgelopen jaren deed. Maar dit jaar smeerde het biertje weer opperbest. Ook de witte wijn deed het goed, en zelfs bij de rode wijn lukte het smeren opperbest. En zelfs aan het einde van de rit, bij een Tia maria met ijs ging het smeren nog steeds goed. Daar naast moet je goed eten, want de kachel moet blijven branden. Wat heb ik allemaal verbrand: Gebakken eieren met spek, worstebroodjes, kipschotel, pizza, friet, fricandellen, kroketje, tomatensoep, boerenkool, rookworst, hutspot, ribkes, gehaktballetje, Hache, krentenmik, chili con carne, cervelaatworst, gelderse worst, leverworst, blokje kaas, en last but not least een zure bom.

Dit heeft mij overeind gehouden, en als je dit zo leest ben ik er klaar voor om nu 40 dagen te gaan vasten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s