Beleef de lente

Ik weet niet beter of er waren bij mijn ouders thuis altijd vogels, buiten in de kooien maar ook in huis. Dat werd later ook overgenomen door mijn broers of zwagers. Altijd waar ik op bezoek was, bij familie of vrienden, het draaide altijd wel om vogels. Vaak dacht ik “als ik later groot ben wil ik ook vogels”. Het werd er met de paplepel ingegoten, maar het is er nooit van gekomen.

Maar nu was ik gisteren bij een vriendin, en die bezoekt een website van de vogelbescherming. Hier kan je een achttal vogels, met een webcam volgen in het broedseizoen. De site heet “Beleef de lente 2011”. Ik ben nog steeds heel erg geïnteresseerd in de natuur, dus deze vogels ga ik nu ook volgen. Dan heb ik toch een beetje het idee dat ik ook vogels in mijn tuintje heb. Bij de interessante Links heb ik de website van de Vogelbescherming toegevoegd.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. johan schreef:

  Bij toeval ook op bleef de lente terecht gekomen. Leuk, en het gekke is…. elke dag ga ik even naar “de vogeltjes” kijken. Blijft mooi.
  Johan,
  http://www.manindezorg.nl

  Like

 2. dd1500vaganza schreef:

  Hallo Johan
  Ook ik, ga elke dag even naar de vogeltjes kijken. Leuk he!
  Groetjes, Rianne

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s