Wandelmaatje

Sinds een jaar had ik een wandelmaatje. Zij ( Ardie ) was mijn stok achter de deur om ten minste 1x per week er een avondje op uit te trekken. Geen grote wandeling, maar toch wel 1 a 2 uurtjes, wat in mijn geval met mijn lange benen ca. 10 a 12 km betekent. Gewoon lekker na mijn werk effe ontspannen en genieten van wat de natuur ons bied. 

Maar ik moet op zoek naar een nieuw wandelmaatje. Ardie heeft te kennen gegeven, dat zij nood gedwongen met het wandelen moet stoppen. Zij heeft reuma, en de pijn die zij vrijwel constant ervaart, zorgt ook voor beperkingen in haar doen en laten. Jammer!! Dus ik moet op zoek naar een nieuw wandelmaatje, liefst hier uit de omgeving van Oss. Natuurlijk blijf ik ook het lange afstand wandelen beoefenen, gewoon een keer in de maand op zaterdag of zondag er lekker op uit.

Ik sta al langere tijd ingeschreven bij Beweegmaatje.nl. En daar is ook al een paar keer op gereageerd. Alleen niet zo zeer om te wandelen, maar zelfs een vraag of ik geïnteresseerd was in een relatie, of bezoek aan een sauna etc. Ja? Daar ben ik dus niet in geïnteresseerd, dan ga ik wel naar een dating site of zo. 

Dus als er lezers of lezeressen zijn die met mij willen wandelen, dan hoor ik dat graag.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ingrid rietmeijer schreef:

  Hoi Rianne,
  Ik ben Ingrid , 57 jaar en woon in Oss.
  Ik zou graag willen wandelen.IK kan alleen overdag, doordeweeks.
  Ik hoor graag van je .
  Vr.gr van Ingrid

  Like

  1. dd1500vaganza schreef:

   Hallo Ingrid

   Bedankt voor je reactie . Ik zou dolgraag met je willen wandelen, maar overdag werk ik nog.
   Dus ga ik meestal daarna op pad zo rond vijf uur, of op zaterdag of zondagmorgen.
   Groetjes, Rianne

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s