Rekensom 2

 Een volgerster van mijn blog, reageerde met de reactie: “Je vraagt je inderdaad af wat iemand met zoveel pillen moet. Als het allemaal medicijnen ” op recept” zijn moet je ook nog eens een verklaring van arts of apotheek meenemen. Vitaminepillen misschien?”

Mijn kennis kennende, is het voor 90% voorgeschreven pillen. Waarschijnlijk niet van een en dezelfde arts of specialist, dus vandaar de hoeveelheid. En die verklaring voor zoveel pillen die zij met zich mee zeult, zal zij beslist bij zich hebben gehad. En dan zal het 10% vitaminen pillen zijn. Pillen die gezond zijn voor je huid, voor je botten, voor je eeuwige jeugd. Kortom Gezond!!!!

 Mijn natte vinger berekening komt uit op 61 pillen per dag. Dat is in onze ogen natuurlijk heel veel, maar voor iemand die wat mankeert? Even een opsomming van kwalen of gebreken die zij heeft, zijnde Hoge bloeddruk, Cholesterol, Diabeeet, Artrose, Hartkwaal, en ongetwijfeld ben ik wel iets vergeten….Maar voor de verdere rest is zij goed gezond, en dat komt dan weer door de Vitaminen pillen!!!!!

Maar voor al die kwalen en gebreken, moet zij een pilletje hier, en een pilletje daar voor slikken. En dan is ineens die hoeveelheid van 61 pillen per dag, helemaal niet zo veel meer. In haar ogen dan wel te verstaan…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s