Facebook

Facebook??? Dat nooit heb ik lange tijd gedacht….. Maar nu ben ik dan eindelijk overstag gegaan. Het is toch een mooi medium om van het wel en wee, van familie, vrienden en kennissen op de hoogte te blijven. De indeling zou ik graag wat anders zien, maar dat schijnt niet te kunnen. Ik moet het nog allemaal een beetje uit proberen. Mijn Facebook is niet openbaar, en ik heb er voor gekozen om alleen die (vrienden)  te accepteren die ik ook daadwerkelijk ken. Mijn indeling is als volgt:

  • Familie
  • Forum-vriendinnen
  • Goede vrienden ( echte vrienden )

Daar had ik nog graag kennissen aan toegevoegd, want die heb ik ontzettend veel.

Echte vrienden…..daar heb ik al vele malen, hier op het Blog over geschreven. Echte vrienden…. daar heb je er maar een paar van, en gelukkig heb ik twee handen nodig om ze te tellen.

Collega’s willen misschien vriend worden op Facebook, en ofschoon ik hele fijne collega’s heb, begin ik daar niet aan….Sorry!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s