Reizen

on

Voor de expositie en opening van de campagne I can be myself@work, moest ik af reizen naar de hoofdstad. De enige keer dat ik met de trein reis, is vier dagen lang richting Nijmegen. Je raad het al “De Vierdaagse”!!!imagesCARXRAFC

Maar nu naar Den Bosch, daar overstappen richting A’dam. Een paar dagen eerder was mijn zwager behoorlijk van de kook, toen zijn treinreis werd geannuleerd. Zijn intercity trein reed niet vanwege extra drukte, dus minder treinen als het druk is. Ik snap het even niet, maar waarschijnlijk is dat de NS logica waar de meeste reizigers zich niet in kunnen vinden. Mijn reis verliep vlekkeloos, maar ik heb heel wat gefrustreerde reizigers gezien. Dat begon al in mijn trein naar Den Bosch ( trein naar Roosendaal ), die zoals wij hoorden niet verder ging dan Tilburg door een aanrijding met een persoon…….  imagesCAGMLYZL

Op de terugweg van Amsterdam naar Den Bosch ( trein naar Maastricht ) ging de trein niet verder dan Boxtel, door een gevallen kraan op het spoor bij Eindhoven.  Toen ik in de trein naar Oss zat, zaten er heel wat reizigers te mopperen omdat de trein niet verder ging dan Oss. Dit vanwege een gas lek op het station van Nijmegen. Hoezo probleemloos reizen……. Aan alle drie van de problemen kan de NS maar weinig aan doen, maar daar heeft de reiziger geen boodschap aan. En ik? Ik ga nog vaker treinen, zeker als hij op tijd rijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s