Vierdaagse Journaal – Omroep Gelderland

on

Vorig jaar was het al de bedoeling dat het Vierdaagse Journaal mij zou volgen, en dat zou zijn op de roze woensdag. Het ging toen niet door zoals Jullie weten, omdat mijn schoonmoeder overleed op de zaterdag voorafgaand aan de Vierdaagse. Dit jaar vinden de opnames onderweg wel plaats, en kom ik op dinsdagavond in het Vierdaagse Journaal. Er is al diverse malen contact geweest tussen de redactie en mij over de invulling, met foto’s van mij uit mijn vorig leven. En ook vandaag hebben ze mij nog gebeld van de radio. Op maandag overdag willen ze aandacht aan mij besteden en 3 muziek nummers voor mij draaien. Ik heb gekozen voor

 • Go Your Own Way van Fleetwood Mac
 • We’ll meet Again    van Vera Lynn
 • Dansen aan Zee       van Blof

Zo rond 14.30 uur word ik gebeld en zit ik in de uitzending vermoed ik.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. s'Jacqueline de Leeuw schreef:

  Knap van je. Ik zal het journaal iedere avond bekijken om alles en voor jouw te volgen. Top wijf!!!

  Like

 2. Rikit_vaganza schreef:

  Dank je wel s’Jacqueline… Ik ga er van alles aan doen om zo voordelig mogelijk hahaha voor de dag te komen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s