Bijzondere motoren

Boven in de balk staat Motoren, en daar vind je de pagina met bijzondere motoren. Een collega maakt er een sport van om regelmatig met een andere motorfiets naar het werk te komen. En altijd zijn het zelfbouw motoren, echte juweeltjes om te zien. Kijk zelf maar, ik vind ze in ieder geval prachtig…….

Het blijft maar kriebelen dat motorvirus, en ik ben al weer aan het rond kijken of ik niet een leuke motorfiets voor mij zelf kan vinden.. Was ik maar net zo handig als mijn collega, dan wist ik het wel.

Maar waarschijnlijk ga ik op zoek naar zoiets, een BMW. Daar ligt mijn hart……$_85

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s