El camino de Santiago

In voorbereiding naar mijn eerste Camino, struin ik het internet af, lees ik veel en kijk ik veel naar filmpjes op You Tube. Vooral op You Tube is er heel veel te vinden. Zo kwam ik vandaag dit filmpje tegen van El Camino de Santiago 2017. Dit filmpje is de weg zoals ik hem ga lopen tot aan Santiago de Compostella. Het laatste gedeelte naar Fisterra hoop ik in een ander jaar te wandelen. De Link naar … El Camino de Santiago 2017

Camino-de-Santiago

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s