Christoffel kathedraal Roermond

Zondag 10 maart is in de kathedraal de jaarlijkse landelijke pelgrimsmis. Iedereen die dit seizoen vanuit Nederland te voet, op de fiets of anderszins naar Santiago de Compostela pelgrimeert, ontvangt in de kathedraal de pelgrimszegen. Dit gebeurt met de reliek van de H. Jacobus de Meerdere, die zich in de kathedraal bevindt, de grootste reliek van deze heilige apostel buiten zijn Spaanse grafplaats. Medewerking aan de viering verlenen de Broederschap van de H. Jacobus en het Koninklijk Roermonds Mannenkoor.

53303478_1759186637514726_795199296340230144_n

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s