Food on the Camino de Santiago

on

Ik verheug mij nu al op het onderweg zijn. Niet alleen voor het wandelen maar ook om kennis te maken met de Spaanse keuken. Als wij thuis voor vrienden of familie koken, is het dan ook vaak de Spaanse keuken die wij veelvuldig eer aan doen.

Ik wandel door verschillende Spaanse provincies met ieder hun eigen gerechten, en juist die verscheidenheid onderweg, daar verheug ik mij op.

wally-the-fletcha-mesa

 

Voor de pelgrim onderweg wordt er vaak een Menu del Peregrino geserveerd, wat eigenlijk een Menu del Dia is. Maar wil ik de Spaanse keuken echt leren kennen, zal ik à la carte moeten bestellen. Ik kijk er nu al naar uit….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s