Reisblog

on

Als je een eigen blog hebt wil je maar een ding, en dat is Bloggen. Schrijven tot je er bij neer valt zeg ik wel eens. Er is nog zo veel te posten, want de concepten bak puilt… er zit nog genoeg materiaal in om aandacht aan te geven.

Een dik jaar draait mijn Blog voornamelijk over mijn voornemens om de Camino de Santiago te wandelen. Daar wil ik over Bloggen, hier wil ik mijn reis, mijn weg naar Santiago de Compostella neer pennen. En dat zal ik zeker gedeeltelijk doen…. een wekelijks verslag, en dat is minder dan ik eigenlijk van plan was.

Ik vind het voor Jullie…. “Lezers van mijn Blog” … vervelend dat het reageren of  Liken erg moeizaam gaat. Je moet vaak opnieuw inloggen met je WordPress account, als je een reactie wilt plaatsen. Sommigen kost het geen moeite, en voor anderen blijft het een groot probleem. Ook het feit dat ik geen eigen video’s kan plaatsen zonder mijn abonnement te upgraden vind ik een gemis.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een gebruiksvriendelijk Reisblog, waar ik op een gemakkelijke manier vaker kan posten. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij

reislogger-logo-256

ONBEPERKT REISVERHALEN, FOTO’S & VIDEO’S

Deel je avonturen in het buitenland met je volgers in woord, beeld en geluid. Tijdens je reis plaats je al je reisverslagen, reisfoto’s en reisvideo’s op je reisblog. Maak je geen zorgen over hoeveel je online zet, want Reislogger kent geen limieten!

 • Schrijf reisverhalen
 • Plaats onbeperkt foto’s & video’s
 • Voeg foto’s toe via de website of per email
 • Upload zelf video’s of gebruik bijv. YouTube

Wat ik ook gemakkelijk vind is, dat foto’s automatisch worden gesorteerd op hun opnamedatum, waarbij de nieuwste foto’s bovenaan staan. Wanneer je een nieuwe foto uploadt, dan wordt deze automatisch geanalyseerd op informatie over de datum & tijd waarop de foto is genomen. Op die manier komt de volgorde van je foto’s overeen met de werkelijkheid.

Dit maakt het voor mij allemaal wat gemakkelijker, en mijn volgers / lezers kunnen een reactie plaatsen zonder een account aan te maken. Ze hoeven alleen hun naam en email in te vullen.

download (7)

 

Bezoek mijn Reisblog op Reislogger…. kijk rond, en meld je aan voor mijn mailinglijst, en ontvang een email als ik een nieuw Reisverhaal plaats.

MakeABlog

 

 

 

 

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ellybranje schreef:

  Ik ga straks een poging wagen😊 Hier lukt het wel, en dat isvoor mij, met mijn computervaardigheden al heel wat. Op naar de volgende uitdaging🤪

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Het is ook op mijn Reisblog gelukt zag ik!! Bravo Elly!!

   Like

 2. Jokezelf schreef:

  Ik ga naar je nieuwe blog, want ik kan hier niet gewoon even liken als ik alleen even wil laten weten dat ik het gelezen heb. Omdat ik zoveel blogs volg, heb ik nl niet altijd zin en/of inspiratie om bij elk blog dat ik lees een reactie te zetten.

  Like

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Joke dat je mij op mijn Reisblog gaat volgen.

   Like

 3. mirped schreef:

  Ik heb al positief geantwoord op je vraag om je te joinen op je reisblog. Ik zal met veel interesse al je avonturen tijdens je reis te volgen.Groetjes Miranda. Verzonden vanaf mijn Samsung Galaxy-smartphone.

  Like

 4. Rikit schreef:

  Dank je wel Miranda voor je positieve reactie. xxx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s