Ergens Onderweg… naar……

on

Zoals Jullie al eerder hebben kunnen lezen, breng ik mijn reisverslag onder bij Rianne van Leur’s Reisblog  van Reislogger. Wil je mij volgen? Meld je dan even aan en je krijgt een email als ik weer een nieuw verhaal heb gepost.

Maar hier op mijn Blog zal  er volgens het gezegde, “geen radiostilte” zijn.

download

Nee waarom…. Er staan al wat Blogs klaar staan om te posten.  Als ik straks onderweg ben, en er voor mij een bijzondere plek passeert, of dat ik op een bijzondere plaats ben op de Camino Francés, post ik een Blog wat over dit punt gaat. Zodat Jullie weten waar ik “Ergens Onderweg”  uit hang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s