12. Ergens Onderweg… Sarria

Vanaf hier beginnen mijn laatste 100 kilometer… Niet zo heel belangrijk dus, wat gemakkelijk schrijven is, als je nog lekker thuis zit in de tuin zit met een glas wijn, terwijl je Camino nog moet beginnen.

Dit laatste stuk van Sarria naar Santiago de Compostella, en 100 kilometer lang, is het belangrijkste stuk van mijn 800 km lange reis. Dit gedeelte gelopen en twee stempels per dag in mijn pelgrimspaspoort, geeft recht op een Compostella-certificaat. Want al heb je er tweeduizend kilometer op zitten, en je hebt de laatste 100 niet volgens het boekje gelopen… Nou ja jammer dan, geen recht dus op het certificaat. Niet dat ik daar wakker van zal liggen…

Deze diashow vereist JavaScript.

Maar voor veel Spanjaarden is dit wel heel belangrijk, daarom is Sarria voor hun een heel belangrijke startplaats

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s