Rondje Oss…

on

De laatste weken, zeker sinds Carnaval voel ik mij niet helemaal Top. De zin in wandelen ontbreekt, zeker als ik alleen op pad moet. Ik snap er niets van want daar heb ik normaal geen enkele moeite mee. Dus ben ik op het moment blij als een wandelvriendin vraagt of ik zin heb om mee te gaan, want anders kom ik amper van mijn lees en Blog-bank af.

Vandaag had ik toch een reden om op pad te gaan, nu moest ik wel…. Enkele weken geleden, heb ik nieuwe steunzolen laten aanmeten bij een nieuwe Podotherapeut . Die van vorig jaar voldeden niet want ik bleef met pijn lopen. Vandaar maar weer iets nieuws uit proberen. voeten

Deze podotherapeut heeft het anders benaderd vergeleken met mijn voorgangers. Hoe en wat weet ik niet precies, maar het is zoiets van… de peesplaatboog minder ondersteunend, een iets stugger materiaal en een verhoogde achterkant en ondersteuning van de voorvoet. Het zal allemaal wel, als het maar helpt! Gisteren kon ik ze op halen en dus ging ik vanmorgen op pad…  ik moet nu veel wandelen om te kijken of probleemloos wandelen mogelijk is.

Ik trek om 09:00 uur de deur achter mij dicht en ga op weg. Wat een ongewone rust deze ochtend… ik loop zo maar een eindje weg, niet echt een doel. Mijn route wordt onderweg gemaakt in mijn gedachten. Ik kom onderweg langs de scoutinggroep van Titus Brandsma, normaal rond deze tijd een drukte van jewelste met ouders die de kabouters en welpen hier af zetten. Nu is het stil en verlaten en ook bij de voetbalclub om de hoek.

IMG_20200314_110612

Het is net als vorige week een heerlijke zaterdagochtend… ik ben nog maar 20 minuten onderweg en moet echt wennen aan die nieuwe zooltjes. De eerste pijntjes dienen zich aan… linker hak.. knie, rechter voet… hier een pijntje daar een pijntje, het hoort er bij zeggen ze. Maar vermoeiend is het wel de eerste dagen, want oefenen moet, om er aan te kunnen wennen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik loop met een omweg maar weer richting het bos, en noem het vandaag maar Rondje Oss. Na twee uurtjes ben ik weer terug. Komende week wordt het mooi weer, dus heerlijk weer om te wandelen… en nog meer gelegenheid om aan mijn zooltjes te wennen. Maar dan toch liever weer in een andere omgeving, dan altijd maar het rondje om de Os.

IMG_20200314_104921

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s