Klusje doen…

on

Al langere tijd ligt er een klus op mij te wachten, waarvoor ik op de knieën moet. Nu was dat voor een tien jaar geleden geen probleem, maar nu kan ik het op mijn knietjes niet zo lang uit houden. Hmm… wie zal ik daar nu eens voor vragen, en dan kom ik al gauw bij vrienden uit… die ook nog eens erg handig zijn en veel weten. En ook nog eens onderstel hebben wat twintig jaar jonger is, want anders kun je nog niet op de knieën.

unnamed

images

En zodoende stonden gisteren middag  Luisa & Joyce met Paio op de stoep. Voor de eerste keer sinds eind februari weer eens bezoek bij ons in huis. Heerlijk… wat hebben wij daar van genoten. Met in acht neming van de 1,5 meter afstand houden ging dat prima. Met Paio lukte dat wat minder, maar zij was zo blij om ons te zien, dat zij lak had aan al die regeltjes.

dav

Tijdens de koffie begon het te druppen, en voor de klus op ons balkon moet het droog zijn. Dan zit er niets anders op dan een wijntje in te schenken en heerlijk bij te kletsen. Oh wat erg hoor ik jullie al denken…

Voort wat hoort wat vinden Kitty en ik altijd, en dus hadden wij gevraagd of ze mee bleven eten. Gisteren schreef ik over barbecue met ons tweetjes met de Cobb, en als wij met vieren zijn, maken wij gebruik van onze buitenkeuken. Maar het begon te waaien en de temperatuur kelderde naar beneden, en het was allesbehalve aantrekkelijk in de tuin. En dan weet ik het al… ik ben natuurlijk de klos om alles te bakken.

Dus hebben wij in de serre gezeten met De Cobb op tafel, om zo enkele Bourgondische uurtjes te genieten van al dat lekkers wat voorbij kwam..

Wij waren maar met vieren, maar er is natuurlijk weer voor een weeshuis ingekocht. Ik was er zelf bij, want ik deed de boodschappen. Maar daarom is er weer veel over en moeten Kitty en ik vanavond weer aan de bak. Soms zit het mee en soms zit het tegen… je wil wel minderen met eten maar er komt altijd wel iets tussen.

Voor de klus is een nieuwe afspraak gemaakt…

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Neeltje schreef:

    Verschrikkelijk! 😆

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s