Wandelweek Collage…

on

De afgelopen week heb ik weer heel wat af gewandeld. Alleen, maar ook op woensdag met Silvia en op vrijdag met Elly en Tilly. Ik ga wel steeds meer naar andere gebieden, en daar rijd ik dan met de auto naar toe Het liefste zou ik met de trein willen reizen, maar aangezien dat het in het OV niet al te druk mag worden, wachten wij maar daar nog maar even mee tot het wel mag.

Donderdag had ik weer een afspraak bij Voetzorg in Den Bosch. Na een jaar vol bakkeleien met mijn Kreun en Steun-zolen, ben ik samen met Voetzorg nu op een punt gekomen, dat ik kan zeggen “Hier ben ik tevreden mee.” 100% zal het nooit worden daar ben ik van overtuigd.

Hierbij wat foto collage’s van afgelopen week.

wp-1589731624704.jpg

 

wp-1589730486462.jpg

 

wp-1589731276578.jpg

Op de onderste collage de koolmeesjes in de tuin. Ik zit nog steeds met mijn camera in de aanslag om een foto te maken als ze op dat stokje zitten. Maar tot op heden is dat nog steeds niet gelukt, ze vliegen razendsnel op en neer want de jongen hebben honger. Ik heb ergens gelezen dat ze in deze voertijd zo’n 5000 rupsjes aanvoeren. Dan moeten er heel wat vlieguren gemaakt worden door Pa en Ma Koolmees… Het blijft mooi om naar te kijken.

Wat deze week gaat brengen?? Na twee maanden met een lege agenda te hebben gezeten, verschijnen er al weer afspraken. Nu maar hopen dat het niet stapel gaat lopen hiermee.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Neeltje schreef:

    Mooie foto’s! Heerlijk, die wandelingen en weer wat reuring in de dagen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s