Camino Playlist… No. 12

on

Nummer 12 uit mijn Playlist… Samen Zijn van Willeke Alberti

Algemeen-Ik-ben-IK-Jij-bent-JIJ-en-samen-zijn-we-WIJ-5245

In het begin van de Corona crisis was dit lied ook al op tv. Waylon zong het toen samen met Willeke Alberti met Wibi Soerjadi aan de piano in een toepasselijk voor deze tijd “Samen Zijn.” Maar is dit niet iets wat wij altijd willen. Op de Camino was het voor mij een heel belangrijk lied, als ik daar in mijn uppie liep en ik naar mijn lief verlangde…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s