Mijn Eetmeter…

on

Lange tijd kon ik zonder, maar nu trekt mijn lichaam toch weer aan de bel. Of liever gezegd… dat vrouwtje op de achtergrond, die diep in mijn geest zit te betweteren.

Je eet ongezond… Je snackt te veel… Teveel zout… Te weinig water… Nou ja je kent het wel, het is altijd iets maar nooit goed.

MijnEetmeter1

Vandaar dat ik de App “Mijn Eetmeter” er maar weer bij gehaald heb. In het verleden behaalde resultaten geven geen garantie voor de toekomst. Ik weet het, maar het zorgt ervoor dat ik weer wat bewuster met mijn voeding en eetgewoontes om ga. En met deze app kan ik aangeven wat ik over een hele dag verbruik, en hoeveel ik beweeg.

Nu ik mijn eigen brood bak eet ik daar ook meer van, dus ik moet weer even terug naar de basis. Het is nog niet eens zo dat ik te zwaar weeg… maar dat figuur waar ik tegenaan kijk in de spiegel, dat bevalt mij niet.

Ik weet natuurlijk donders goed waar het aan ligt… Overdag lukt het wel, maar in de avond vaak een koekje bij de koffie, een paar blokjes kaas, een plakje worst… en dan die wasabi nootjes of andere nootjes. Drop ben ik ook gek op en laat ik maar zwijgen over die heerlijke chocola. Een wijntje cognacje portje of ander lekkers… Gelukkig niet elke avond… voor het geval dat Jullie mij verkeerd begrijpen en denken dat dit elke dag gebeurt.

calorieenteller

Dus ik moet gewoon wat beter opletten… en dan komt het wel weer goed…

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Heb de eetmeter ook weer van stal gehaald. Totaal vergeten dat ik er in 2018 ook al iets mee gedaan heb maar toen was mijn gewicht goed. Nu ben ik te zwaar … een te hoog BMI
  Bedankt voor de tip.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Goed idee Neeltje😊 Een ding is zeker, en dat is dat je je meer bewust bent met wat je eet. Gezonde vetten, niet te veel zout etc. Succes!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s