Woensdag wandeling…

on

De woensdag is steevast mijn vaste wandeldag en weten ze thuis… Oké Rianne is aan de wandel vandaag. Sinds 2016 deed ik dat met Silvia en hebben wij samen heel wat kilometers weg getrapt. Wij hebben nu besloten om er een punt achter te zetten, en dat wij voortaan apart wandelen. Onze tempo’s liggen te veel uit elkaar, om nog plezierig te kunnen wandelen. Silvia houd van pittig door lopen, en bij mij is het juist andersom. Te lange tijd was ik altijd prestatie gericht… veel kilometers in een korte tijd. Maar dat is voorbij, want nu gaat de koffie mee en kan ik evengoed heerlijk op een bankje zitten genieten…. Genieten van flora en fauna en van haast is geen spraken meer. Zeker niet als je dan ineens zo iets ziet als een jonge specht, die ik met een betere camera er beter op had kunnen zetten.

Dus om te voorkomen dat onze vriendschap verwaterd, gaan wij toch proberen om regelmatig een korte Lunchwandeling in te plannen.  Een uurtje wandelen en heerlijk bij kletsten is ook leuk!

download (2)

Tegen Elly en Tilly had ik maandag gezegd, dat ik met mijn gekneusd teentje een week rust zou nemen. Maar toch ben ik woensdag op pad gegaan, gewoon hier in de buurt. Ik wil mijn Komoot app verder leren kennen, en dat kan alleen als je wandelt. En die teen dan? Die doet gewoon erg pijn als ik in mijn schoen stap, en daarna gaat het wel weer en verders niet te veel aan denken.

Nu ik de App al een tijdje in gebruik heb en hem beter leer kennen, neem ik ook mijn wandelingen op. Ik vind het leuk om mijn kijk op wandelen en fotograferen met anderen te kunnen delen. In het verleden heb ik heel wat motor toertochten uitgezet, ik keek dan op de landkaart naar groene en waterrijke gebieden, en knoopte die aan elkaar.

Zo doe ik het ook vandaag, ik pak de mooie stukjes van Oss… hemelsbreed nog geen 1,5 kilometer van huis, en rijg die aaneen. Denk je aan Oss, denk je al meteen aan de Maashorst, maar er is ook nog het Vier winden bos, zeker zo mooi om aan anderen te laten zien. Want dat is wat ik wil delen op Komoot. Ik wil niemand bekritiseren, want iedereen… net als hier met de Bloggers, doet het op zijn of haar manier. Dus deel ik de wandelingen die er in mijn ogen echt toe doen. Het is niet mijn ding om de app al te gebruiken als ik een boodschap ga doen, en dit ook nog eens ga delen.

wp-1591263994902.jpg

Onderstaande link is mijn woensdag  Rondje bosgebied Vierwinden wandeling. Ik heb geen flauw idee hoe het voor een ander te bekijken is, maar dat hoor ik graag van jullie.

 

 

 

 

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Vind het een mooie app en je wandeling komt heel duidelijk over.

  Like

 2. Neeltje schreef:

  Lijkt me een mooie wandeling. Je moet inloggen om mee te kijken. Ik geloof het zo ook wel.

  Like

  1. Rikit schreef:

   Oké Neeltje, ik wist niet dat dit moest. Fijn dat ik dit weet!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s