Statistieken door het plafond…

on

Je statistieken gaan door het plafond… is de melding die ik vanmorgen om 09:00 uur lees. Op de vroege morgen is dat toch wel vreemd… Boem !! met 102 weergaves per uur. Een lezer heeft zowat alle geplaatste berichten gelezen. een nieuwe volger misschien die zich helemaal wil inlezen in mijn Blog. Zou ik ook eens moeten doen bij andere Bloggers, maar helaas ontbreekt mij vaak de tijd daarvoor.

Qua bezoekers valt het tegen vandaag… 17 maar om 21:00 uur.

wp-1591643314023.jpg

Statistieken zijn onmisbaar zeggen ze, maar eerlijk gezegd weet ik niet wat ik er van moet denken. Ik heb een hoop volgers en inmiddels ken ik mijn pappenheimers wel, en weet ik wie mij volgen als zij weer een email ontvangen als ik wat gepost heb. Dan heb ik ook nog volgers die mijn Wandelpagina op Facebook volgen, en waar de meeste Blogs die ik schrijf ook gedeeld worden. En wij Bloggers die elkaar volgen natuurlijk…

Conversie-blog-verhogen-statistieken-1024x719

Het belangrijkst is dat het gelezen wordt, en bovenal dat er gewaardeerd wordt wat er geschreven wordt. De ene keer komt het beter uit de verf dan de andere keer, maar dan blijft het wel kleurrijk. Ik blijf Bloggen ongeacht wat de statistieken zeggen, en of door het plafond gaan. Het blijft leuk!!

Deel Twee…

Nu heb ik dit Blog in twee delen geschreven… Het ene gedeelte na 21:00 uur en ik vervolg om 06:30 uur om het af te maken. Telkens als je iets plaatst word er gereageerd…. Zo ook nu en schiet ik van mijn 17 bezoekers ineens naar de 37.

Het nadeel van in twee gedeeltes schrijven, is dat het al gelezen is en het niemand voor de tweede keer leest, en er ook geen bericht over ontvangt. Feit blijft dat er gelezen wordt zodra je een Blog schrijft en je zo je statistieken kunt beInvloeden. De KOPPEN waarmee je je Blog begint, ook daarmee trek je de bezoekers aan van “Rianne Blogt” Ik ben immers op Google te vinden, en ik heb aan een diversiteit van onderwerpen wel ergens een Blog over geschreven. 04632-wereldbol-blauw-kristal-2

Wat mij met “Je statistieken gaan door het plafond” ook verrast zijn de bezoekers uit vele landen buiten Nederland. Belgen- Duitsers- Ieren- Zweden- Britten- Amerikanen- Aussies- … Waarschijnlijk doordat ze info zoeken over de Camino de Francés en over Santiago de Compostella. Maar ook… uit China en India.  Zijn het de Cybercriminelen waar ze over schrijven, of zijn het gewoon Pelgrims die informatie zoeken over Santiago de Compostella. Laten we het daar maar op houden!!

Bloggen blijft leuk en statistieken bekijken ook!!

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. DonQuijotte schreef:

  Statistieken kun je nooit vertrouwen tenzij je ze zelf berekent.

  Wel blijven bloggen hoor. 😉

  Like

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel DonQuijotte… Ik ga gewoon door hoor!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Neeltje schreef:

  Hoe dan ook, bloggen blijft inderdaad erg leuk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s