Woensdag…

on

Met nog heel wat Woensdag wandelingen in het verschiet, vandaag maar een keer thuis thuis gebleven. Het thuisfront helemaal van slag natuurlijk, ze weten niet beter dat ik wandelen ben. Vandaag stond er een Zelfgemaakte NS wandeling op het programma, van station Westervoort naar station Velp. In Westervoort zou John met mij mee lopen, en hij zou de foto’s van deze Woensdag wandeling voor zijn rekening nemen. John is familie en een aangetrouwde neef van schoonouders kant, en een verwoed hobby fotograaf wiens foto’s ik bewonder.

IMG-20200701-WA0001
Dijk bij Westervoort- Foto John Arts

De wandeling gaat door de uiterwaarden van de Ijssel richting Velp, waar ik aan het eind van de wandeling nog even bij vrienden op bezoek ga. Vanwege het voorspelde weer, doen John en ik deze wandeling een andere keer.

Maar er is altijd wel wat te doen, zodat ik niet in de weg loop. Gisteren is de platte regenton binnen gekomen die ik besteld had, maar het is nu geen weer om hem aan te sluiten. Er moeten wat regenpijpen verlegd worden, en misschien moet mijn olijf en vijgenboom wel verplaatst worden. Allemaal werk waarvoor ik plan van aanpak moet maken, en zo gauw het wat droger weer is, het gaan maken.

wp-1593609482660.jpg

wp-1593612987288.jpg

En er is altijd wel wat te doen op mijn Blog… bijvoorbeeld mijn Concepten eens doorspitten. Er kan wel wat weg denk ik zo van de 46 die ik er in heb staan. Sommige zijn achterhaald, en er zijn er die ik kan samenvoegen met een ander concept. Ik heb een upgrade naar een premium abonnement gedaan want ik zat zowat aan mijn data limiet. Nu kan ik voorlopig weer vooruit, en zijn er weer wat meer mogelijkheden om er iets moois van te maken. Ik maak nog steeds gebruik van het gratis thema van toen ik begon.

dyad-2-screenshot2

Misschien eens een andere thema gebruiken, al ben ik hier toch ook niet geheel ontevreden over… Thuis werk ik op mijn Blog vanaf mijn laptop, en dan zie je het niet zo goed. Maar als ik dan 1 x per week op mijn werk kom, en het aanschouw op een groot scherm… denk ik “Hmmm, zo slecht is het nou ook niet.”

En ik ga vandaag ook maar eens verder om mijn plannen van het Peerkepad… te vervolmaken. Kortom er is altijd wel wat te doen op een woensdag.

 

 

 

 

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Het ziet er prima uit maar ook ik mis het wel eens nu ik alleen een laptop heb … het goed bekijken op een groot scherm.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je Neeltje. Ik wel wat veranderen, maar dan heb ik een expert als Jij nodig.

   Geliked door 1 persoon

   1. Neeltje schreef:

    Ik kom wel hoor als het zo ver is.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s