Elke wandeling is er een…

on

Omdat ik geen rust in mijn lijf had werd ik door het thuisfront, op wandelen gestuurd. Mijn wandelingen bereid ik altijd goed voor, dus had ik op Komoot een wandeling gezocht. Daar stond een mooi rondje door de Ooijpolder, startend vanaf Ubbergen. Maar toen ik hem op de kaart na liep, zag ik  dat ik met een pontje bij Persingen een watertje over moest. En die is pas weer vanaf 6 juli in bedrijf… Jammer.

Wat nu… ik herinnerde mij dat Neeltje van de week bij Rhenen een prachtige wandeling had gelopen. En zij vertelde mij dat er een NS wandeling van was, nou dit leek mij wel wat. Gauw een GPX bestand gedownload en op weg naar Rhenen. Vanaf de A15 richting Rhenen, brug over de Rijn over en dan rechts, en dan was ik bij het parkeerterrein van de NS.

wp-1593705954593.jpg

Vanaf het NS station moest ik weer terug naar de brug, om dan het fietspad 1km te volgen. Het waaide heel erg hard op de brug, zodat ik mijn stokken even weg deed zetten en mijn buff hoed stevig op mijn hoofd bevestigde. En toen gebeurde wat alleen mij kan gebeuren… de wind kreeg mijn stokken te pakken, en waaiden weg.

verbijsterd-gezicht-emoticons-vector-geïsoleerd-pictogram-dat-gemakkelijk-wijzigen-kan-uitgeven-c-zich-144495556

Ik kon er nog  net een grijpen, en Jullie begrijpen het al… de andere niet. En die waaide tussen de spijlen van de brug en viel naar beneden. Ik was nog niet zo ver dat ik boven het water zat, dus de stok lag in de uiterwaarden 20 meter onder mij. Pffff, heb ik weer!! Dus moest ik weer een heel eind terug lopen, en dan rechtsaf  naar beneden richting de Cuneralaan.

85fefa42ea05497762759533a3f9ca3f_15b96ad70d9f3e684721166a42cd53b3804aa4f5

Beneden bij de brug had ik mijn stok al weer gauw gevonden, en liep ik weer naar boven om mijn wandeling te hervatten. Dus weer die brug over om dan met een paar omzwervingen bij de Marsdijk uit te komen richting Lienden. Daar moest ik met het voetveer de Rijn oversteken. En misschien raden jullie het al op een dag dat alles tegen zit. Gestremd…. Verder lopen voor een andere mogelijkheid om over te steken, was geen optie.

wp-1593705954610.jpg

Dus moest ik weer terug over de Marsdijk richting de brug. En weer de brug over om aan het eind bij mijn auto uit te komen.

wp-1593705954651.jpg

Bah Ik had er genoeg van… Voor een beetje troost heb ik Neeltje maar geappt of ze de koffie klaar had. En gelukkig dat had ze, waarna er toch nog een prettige afsluiting was, na een waardeloze wandeling.

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Neeltje schreef:

    Jammer van het pontje. Gewoon nog een keer op herhaling en dan ook direct over de brug links de uiterwaarden in.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s