Wat kun je doen met gember ? (alles over gember met vele tips en ideeën) — De Geneeskrachtige Keuken

on

Houden Jullie ook zo van Gember. Nou ik wel… Bij mij in de keuken liggen er steevast wel enkele gemberwortels op voorraad. Ik drink dagelijks gemberthee, en gebruik het vaak in een wokschotel of in een curry. Vandaag kwam ik bij “De Geneeskrachtige Keuken,” de Gembermoes tegen die ik zeker ga maken. En ik kwam nog veel meer tips tegen…

Als je een beetje gember door Aziatische gerechten mengt, dat krijg je duidelijk meer pit en aroma. Gember is in alle vormen, soorten en mengsels te koop. Gedroogd, ingelegd, gekonfijt, vers en geglaceerd. En je kunt er alles mee doen zoals raspen, snijden of door de knoflookpers halen. Hier vind je een leuk en ideeënrijk […]

via Wat kun je doen met gember ? (alles over gember met vele tips en ideeën) — De Geneeskrachtige Keuken

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Neeltje schreef:

    Goeie tips.

    Like

  2. Neeltje schreef:

    Zal het ook eens proberen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s