Woensdag wandeling…

Hoewel ik vandaag eigenlijk helemaal geen zin had, ben ik er toch op uit gegaan. Ik ben er stilletjes aan verslaafd aan geraakt, en wordt onrustig en niet op mijn gemak als ik dan thuis blijf. Ik moest er toch uit om voor zeven uur de vuilcontainer aan de straat te zetten.

wp-1595413434793.jpg

Bovenstaande foto is van het voormalig Bergoss kantoor van de Wattenjood…

Een echt plan had ik niet, hoewel ik gisteren op Komoot wel een route hier in Oss in elkaar had gezet. Maar daar had ik geen zin in… Ik heb het al eerder gezegd, ik heb het hier allemaal wel gehad. Dus trek ik de voordeur achter mij dicht, en zet de Komoot App op opnemen, tenminste dat dacht ik… om er na enige tijd achter te komen, dat Wanda ( navigatie) constant aan het roepen is, “keer nu om… De route wordt aangepast… U bevindt zich 180 meter van de route… U bevind zich op een onbekend segment,” en ga zo maar door.

wp-1595413539190.jpg

Ik had het geluid niet aan gezet en daarom hoorde ik die Muts in het begin niet praten. Zij probeerde mij toch op de route te krijgen die ik gisteren in elkaar had gezet, en ik… ik bleef stug doorgaan om mijn nieuwe route op te nemen. Het werd een rondje Oss, niks spectaculairs maar toch heerlijk gewandeld. Een paar keer een praatje gemaakt met wat bekenden en een tweetal keren, heerlijk op een bankje zitten genieten in de Osse stadsparken.

wp-1595413665689.jpg

Vrijdag ga ik weer op pad Elly en Tilly, en gaat het weer naar De Blauwe kamer… 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s