Z. O. Z….

Zoals Jullie gezien hebben heb ik afgelopen zaterdag een Zwijmel geplaatst bij Zwijmelen Op Zaterdag.

AnneMarie van Bewegen en nog veel meer… , heeft mij een paar maanden geleden gevraagd of ik zin had om hier aan mee te doen. Nu wilde ik eerst mijn Camino Playlist af werken, en dan mij hier pas op storten. Het is mij onbekend hoeveel Zwijmelaars hier aan mee doen, maar dat zijn er nog al wat. Het loopt zeker al vanaf 2012 en misschien zelfs langer.

Zwijmelen

Hoe werkt het zo’n beetje: Ik plaats mijn Zwijmel op Rianne Blogt, en de Link plaats ik bij ’t Pumpke…. De andere Zwijmelaars van ‘Zwijmelen Op Zaterdag’ doen dit dus ook, en zo delen wij onze liefde voor muziek. Over smaak valt niet te twisten en zodoende mag alles geplaatst worden. 

Onderstaand berichtje kwam ik tegen hierover…

Even voor de goede orde: 
Er zijn geen spelregels. 
Ieder zwijmelt op zaterdag naar eigen gevoel, smaak en stijl. 
Je mag er iets bij vertellen, maar dat hoeft niet. 
Een simpel videootje is voldoende. 
Van heavy metal tot treurmars, 
van gospel tot punk, 
van kleuterdeuntje tot carnavalskraker, 
van country tot klassiek en 
van Hazes tot Callas. 
Geen enkel probleem. 
Gooi maar in de groep. 
 

Nu zal ik op Z. O. Z ook wel eens een nummer plaatsen, die Jullie al eerder gehoord hebben in mijn Camino Playlist. Maar dan is dat een nummer wat bijzonder voor mij is,  en wat ik wil delen met mijn mede Zwijmelaars.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s