Lange Afstand Paden…

on

Vandaag een leuk stuk in het AD over Lange Afstand Wandel Paden (LAW’s) en Streekpaden (SP’s). Er wordt steeds meer gewandeld, en nu door Corona er veel evenementen zoal de Nijmeegse Vierdaagse niet door gaan, wordt er een alternatief gezocht. In mijn geval zou ik in september Camino de Madrid gaan wandelen, maar daar zie ik vanaf omdat ik dit nog niet veilig genoeg vind. Daarom kies ik voor het Peerkepad… die in dit artikel Op Zoek naar Lange Afstand Wandel Paden… in het AD niet wordt genoemd. Maar zolang Corona heerst en ik niet naar Spanje of Portugal kan wandelen, valt er in Nederland nog genoeg te kiezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s