Netflix…

In mijn Blog Verhit… vertelde ik al dat Netflix hier nu overuren draait, soms tot diep in de nacht omdat je met dit plakweer toch niet kunt slapen.

In de zomer is er niet zo veel op de tv dat wij leuk vinden. Wij hebben wel een uitgebreid abonnement van Ziggo, waar elke dag van alles wordt opgenomen, wat wij op een later tijdstip dan weer kunnen kijken. Maar eigenlijk hoeft dat nog geeneens, want alles van een paar dagen geleden kun je nog terugzien.

2019-09-27-katvr11-netflix-recensie-5-fc-v-web

Maar voor mooie series moet je toch bij Netflix zijn hoorde ik van mijn zwagers, en zodoende lift ik nu al twee jaar mee op een abonnement van een van hen. En in die twee jaar hebben wij al heel wat films en documentaires voorbij zien komen. Spaanse en  Scandinavische series….  en Turkse series boordevol spanning zijn de revue al gepasseerd.

Spaanse series zoals ‘La Casa de Papel’ en ‘Vivir sin Permiso’ zijn zeker het kijken waard. Al vind ik zelf dat mijn interesse  bij de meeste series wel verslapt na één seizoen. 

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ansvantwerpen schreef:

  Hoi Rianne, Veel nuttige info ik ga er zeker gebruik van maken. Bedankt, Ans

  Outlook voor Android downloaden

  ________________________________

  Like

 2. Neeltje schreef:

  Bedankt voor de tips!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s