Schone Handen…

Heb je je handen al gewassen? Hoe vaak heb ik het als kind niet gehoord. Onbestaanbaar dat ik aan tafel ging zonder het ritueel. Inzepen, inwrijven, afspoelen, afdrogen, mouwen omlaag en aan tafel. Mijn kleindochter hoort het ook van haar moeder. Gek genoeg doet haar moeder het zelf niet altijd. En ik ook niet als […]

schone handen  — Wiske Schrijft

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Nicole Orriëns schreef:

  Ik vraag het ook regelmatig aan de kinderen. En nu helemaal in deze tijden van corona.

  Like

  1. Rikit schreef:

   Goed bezig… het is zo belangrijk dat iedereen het doet!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s