19 augustus 1972…

on

Gisteren kwam ik deze foto weer tegen die gewoon op mijn telefoon staat. Ik was bij een nicht die haar nieuwe smartphone moest leren kennen. Ik dacht, ik help haar even door een foto naar whatsapp te sturen, dan weet ze meteen hoe dat werkt. Aan haar man gevraagd naar het nummer en een foto van mijn ouders gestuurd. Maar wat ik ook probeerde, de foto kwam maar niet bij haar aan. Na veel vijven en zessen weten wist ik ook waarom… manlief had de cijfers in een verkeerde volgorde genoemd, en zodoende reageerde er telkens iemand die zei, “Hebt U wel het goede nummer, ik ken U helemaal niet.”

Na het juiste nummer in mijn contacten te hebben toegevoegd, kon ik mijn nicht de foto van mijn ouders sturen, gemaakt in 1970 tijdens hun 40 jarig huwelijksfeest. Eigenlijk de laatste foto van hun beiden…. Mijn vader stierf nog in datzelfde jaar op 59 jarige leeftijd. Mijn moeder twee jaar later op 19 augustus 1972, een dag die ik nooit vergeten zal….

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Wat een lieve foto.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je. Het is een van de weinige foto’s die ik nog heb dus ik ben er zuinig op.

   Like

   1. Neeltje schreef:

    Dat snap ik.

    Geliked door 1 persoon

 2. Inderdaad een lieve foto, jouw ouders stierven veel te jong ….

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel… Ja 59 en 62 jaar is inderdaad veel te jong. Voor de hartkwaal die zij allebei hadden hoef je in deze tijd niet meer te overlijden. Gelukkig heb ik schatten van Bonus schoonouders gekregen.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s