Lunchwandeling…

Een viertal jaren wandel ik al met Silvia die ik in 2015 bij de Vierdaagse heb leren kennen. Sindsdien hebben wij al een paar duizend kilometer afgelegd… zo waren wij present bij de Nijmegense Vierdaagse, gingen wij ook wandelen in het Spaanse Marbella, liepen wij vier dagen in Duitsland. Kortom heel wat gewandeld samen. Elke week op woensdag word er door ons tweetjes gewandeld en gaat er er vier euro in de pot, altijd leuk om zo ergens voor te sparen.

Tot voor kort hebben Silvia en ik nog samen gewandeld maar daar is nu een eind aan gekomen. Onze tempo’s liggen te ver uit elkaar om nog fijn en zonder problemen te kunnen wandelen. Ik wil er de tijd voor nemen met op zijn tijd een bankje, af en toe stil staan voor een mooie foto. En Silvia wil in een stevig tempo wandelen. Zij moet inhouden voor mij, en 6,5 a 7 km/uur is voor mij te snel.

Daarom gaan wij nu de pot leeg maken en de eerste Lunchwandeling is een feit. Een korte wandeling van 1,5 uur tot aan het restaurant, een heerlijke lunch en dan weer naar huis. Meer hebben wij niet nodig. Voorlopig is de bodem van onze spaarpot nog niet in zicht, en gaan Silvia en ik nog wel een viertal keren op deze manier op pad. En kijk nou zelf…

Wat is er mooier dan een Lunchwandeling…

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Hermieneke schreef:

    Gezellig hoor. En wandelen moet je echt in je eigen tempo doen. Hopelijk kunnen jullie op termijn wel weer samen optrekken buiten lunchwandelen om.

    Geliked door 1 persoon

  2. Rikit schreef:

    Het contact blijft ook buiten het wandelen gelukkig bestaan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s