Vol!!

Help, mijn hoofd zit vol! las ik in een Blog van Sabine van Simpli, en zo voelt het voor mij ook. Ik ben op het moment te veel met allerlei dingen bezig, ik wil te veel. Zoals te veel Bloggen… Natuurlijk wil ik dat mijn Blog gevolgd wordt, maar wordt het meer gelezen als ik meer ga Bloggen?

Het is een vraag die veel Bloggers bezighoudt. Ik heb intussen wel gemerkt dat ik er niets mee op schiet om elke dag te Bloggen. Uitschieters zijn er altijd… zeker als je een goed trefwoord zoals Koelsjaal… als Kop invult. Want als het heet wordt zoekt iedereen op Google naar iets wat verkoeling bied, en omdat ik hier een Blog over geschreven heb kom je op Rianne Blogt uit. En dan schieten mijn statistieken door het plafond, dat zijn leuke uitschieters.

Maar het is echt niet nodig om elke dag een blogartikel te schrijven. Dus daar ga ik van af stappen omdat ik denk dat dit mij meer rust gaat geven. Ik heb nog een dertigtal concepten klaar liggen die verder uitgewerkt moeten worden, laat ik dat eerst maar eens op mijn gemakje gaan doen. Teveel willen is nooit goed!!

De vaste rubriek Zwijmelen op Zaterdag staat, en er is altijd wel een wandeling. Mijn Camino Dagboek is nog maar op de helft, en gaat na mijn Peerkepad weer verder. Vanaf zondag neem ik Jullie tien dagen lang mee op mijn Alternatief Peerkepad, en daarna probeer ik wat rust in te bouwen in het ‘Bloggen’.

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sabine schreef:

  Lieve Rianne, het helpt mij om te bedenken dat ik niet alles waar ik blij of enthousiast van wordt kan delen met iedereen. En dat niet altijd iedereen erop zit te wachten 😉😊. Misschien door juist de frequentie eruit te halen naar bijv. 1x per week of maand maakt dat je meer gaat schiften en nadenken over wat je wél graag wilt delen. En daar kijken mensen dan weer naar uit 🥳. En mijn ervaring is dat soms gewoon zelf genieten in het moment en dit niet te hoeven delen dat dat ook veel rust kan geven. Doe dat wat voor jou goed voelt!! ❤️

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Sabine voor de goede raad daar ga ik zeker iets mee doen. Eens kijken of ik een goede balans kan vinden in het gene wat ik post. Nogmaals dank!!

   Like

 2. AnneMarie schreef:

  Herkenning. Dat was o.a. een van de redenen waarom ik een blogpauze inlastte.
  Onder andere hoor. Ik heb genoten van de rust en het bloggen toch ook gemist.
  Nu ik weer aan het bloggen ben val ik toch weer snel in de oude te veel met bloggen bezig zijn gewoonte.
  Een goede balans heb ik helaas nog niet gevonden.
  Erg lastig om er een te vinden.

  Geliked door 2 people

  1. Rikit schreef:

   Daar ben ik ook bang voor, dat je automatisch weer wat meer gaat doen. Maar één wandeling in de week die er echt toe doet beschrijven, is leuker dan 3x per week. Dus niet meer op de dag zelf, dan bouw ik daar ook een rust in. De bedoelingen zijn goed… nu nog zien of het gaat lukken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s