Bloasmuziek…

En dan lig je te rusten… Pom Pom, Pom Pom… wat hoor ik nou toch? “ Beneden hoorde ik iemand oefenen op een Bas-tuba of iets dergelijks. Ja en dan ben ik verkocht, want dan moet ik weten wie of wat daar speelt. Dus mij maar eens aangekleed, en eens kijken wat zich daar af speelde.

Een compleet orkestje was er aan het repeteren, dus ben ik gauw naar beneden gegaan en gevraagd of ik de repetitie mocht bij wonen. Voor dit orkestje was het de eerste repetitie nieuwe stijl, en in deze oude Brouwerij hadden ze meer ruimte. Al klonk het niet allemaal even super, het genieten was er niet minder om. En daar zijn repetities voor, om de voutjes er uit te halen

Het mooiste van een repetitie is het na borrelen. Zij noemden dat de Derde Helft… Ik zei dat is toevallig, want de Dweilkapel waar ik muziek maak heet de 3de Helft. En dat schept toch weer een band.

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Dat was een extra mooi randje aan deze dag! 😀

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Kreeg er kippenvel van… Ik had er zo tussen willen gaan zitten en mee doen😊

   Like

 2. Neeltje schreef:

  Wat een mazzelkont ben je toch weer.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Zoals een vriendin zei, “een Camino cadeautje.” 😊

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s